innosend

Onze missie is om jouw business te helpen groeien.

Welkom bij Innosend en laat je business groeien dankzij persoonlijk contact, scherpe verzendtarieven en een compleet verzendsoftware met handige tools

Dankzij succesvolle webshops weten we precies wat er speelt in het distributieproces van een e-commerce bedrijf. Met meer dan 1 miljoen wereldwijd verzonden pakketten hebben we de nodige kennis en ervaring opgedaan.

We begrijpen heel goed hoe tijdrovend het is om je distributieproces op te zetten. Dagelijks proberen we samen met ons team onze opgedane kennis en ervaring zo goed mogelijk door te vertalen in waardevol advies en een robuust verzendplatform, zodat jij meer tijd en geld over houdt om aan je business te bouwen.

Je wilt als ‘verzender’ waardering en dat er naar je geluisterd wordt. Daarom heb je bij Innosend altijd persoonlijk contact, zodat we je advies kunnen geven op maat en je kunnen helpen iedere uitdagingen aan te gaan.

Ons team staat voor je klaar!

Ons team staat altijd voor je klaar.

Virgil, Co-founder

Virgil@innosend.eu LinkedIn

Jordi Sanders, Accountmanager

Jordi@innosend.eu LinkedIn

Vincent, programmeer-meneer

Martijn, Developer

Sander, Developer

Thijs, Fulfilment partner Enschede

thijs@innosend.eu LinkedIn

Wander, Fulfilment partner Enschede

Wander@innosend.eu LinkedIn

Wij zoeken talent.

Kom ons team versterken, zodat we samen nog meer bedrijven kunnen helpen groeien! Bekijk de onderstaande vacatures en solliciteer.

Developers

(Fulltime) Python developer

Omvang: 32-40 uren Wat wij doen Wij helpen webshops met het verzenden van pakketten, zodat zij tijd en geld besparen ...

Groningen & thuis · Fulltime