innosend

Onze missie is het eenvoudiger maken van jouw verzendingen.

Wij helpen jouw verzendingen eenvoudiger te maken, zodat jij meer tijd over houdt om te focussen op de groei van jouw bedrijf. Dat doen we door dagelijks onze kennis, ervaringen en netwerk door te vertalen naar slimme, eenvoudige en betrouwbare services en oplossingen. Zo helpen wij vandaag de dag meer dan 400 webwinkels met verzendingen om de hoek tot en met de andere kant van de wereld.

Wij begrijpen waar jij tegen aan loopt.

De oprichters (Virgil en Liu) hebben met eigen webwinkels ervaren hoe belangrijk een goed verzendproces is en de complexiteit dat daarbij komt kijken. Er komt dan ook van alles op je af waar je als e-commerce ondernemer mee te maken krijgt. Zo beschik je niet altijd over de juiste kennis op het juiste moment of merk je op dat het te veel van je waardevolle tijd in beslag neemt en heb je te maken met hogere verzendkosten dan nodig is. Niet alleen zij, maar ook andere e-commerce ondernemers liepen tegen vergelijkbare problemen aan. Daarom besloten Virgil en Liu dat het tijd was voor een slimme verzendpartner die betrouwbaar, nuchter en altijd dichtbij is en e-commerce ondernemers helpt om weer te focussen op de groei van hun bedrijf.

Ons team staat altijd voor je klaar.

Virgil, Co-founder

Virgil@innosend.eu LinkedIn

Jordi Sanders, Accountmanager

Jordi@innosend.eu LinkedIn

Martijn, Developer

Sander, Developer

Wij zoeken talent.

Kom ons team versterken, zodat we samen nog meer bedrijven kunnen helpen groeien! Bekijk de onderstaande vacatures en solliciteer. Staat er geen vacature tussen die past bij jou? Doe een open sollicitatie naar info@innosend.eu, want er is altijd plek voor talent.

Junior content marketeer (Fulltime/ Parttime)

Omvang: 24 – 32 uren Locatie: Hybride (Groningen) Innosend Wij zijn een snelgroeiende startup en helpen o.a. The Chesterfield Brand, ...

·

Wat onze klanten vertellen.

Klanten geven ons gemiddeld een 9.6

"Toen ik begon maakte ik alle labels handmatig aan. Met Innosend hebben we dit hele proces geautomatiseerd en ging er een wereld voor ons open. Het scheelt ons enorm veel tijd en denkwerk, en daarnaast bespaart het ons natuurlijk veel geld door de scherpe tarieven van Innosend. Deze tarieven kregen we nooit voor elkaar met ons eigen verzendcontract bij de verzendmaatschappij zelf.”

Judith Scholtens – Directeur Madam Peach

Lees verhaal

Team Easie

“Wij gebruiken Innosend voor zowel onze fulfilment relaties als voor onze eigen orders. Door de verschillende koppelingen en korte lijntjes met Innosend scheelt ons dit mega veel tijd. Een absolute aanrader.”

Tjip Schievink – Easie.nl Merchandise

Lees verhaal

“Wij zijn erg blij met de korte lijnen en goede communicatie met Innosend. Als er een keer paniek is neem ik contact op, waarbij onze accountmanager altijd opneemt, en dan wordt het vaak binnen vijf minuten geregeld.”

Frits - Mederwerker Merchandise

Lees verhaal