WebwinkelKeur


Webwinkelkeur

Verhoog jouw zichtbaarheid én conversie met een keurmerk

Je hebt je webshop klaar, het aanbod is fantastisch en je bent er helemaal klaar voor om klanten te verwelkomen. Maar wacht even, hoe zorg je ervoor dat jouw webshop opvalt te midden van al die andere online winkels? Het vergroten van de zichtbaarheid is één van de grootste uitdagingen voor beginnende webshops. Gelukkig zijn er effectieve manieren om dit te bereiken, en één daarvan is lid worden van WebwinkelKeur.

Hier zijn vier manieren waarop het keurmerk van WebwinkelKeur de zichtbaarheid van jouw webshop kan vergroten:

 

  1. Jouw eigen ledenpagina met waardevolle backlink

Wanneer je lid wordt van WebwinkelKeur, krijg je een eigen ledenpagina op hun website. De ledenpagina is meer dan alleen een vermelding van je webshop. Het is een kans om jezelf te presenteren aan potentiële klanten. Voeg informatie toe over je team, je bedrijfscultuur en andere details die jouw webshop uniek maken. De ledenpagina toont niet alleen aan dat je lid bent, maar bevat ook een link naar jouw webshop. Met een indrukwekkende domeinautoriteit van 90, helpt deze link jouw webshop om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Die backlink is dus hartstikke waardevol voor je SEO!

 

  1. Bouw aan vertrouwen met reviews

Reviews van klanten zijn krachtiger dan traditionele marketing. Wist je dat 4 van de 5 consumenten net zoveel vertrouwen hebben in reviews als in persoonlijke aanbevelingen? En dat reviews zelfs vaak meer invloed hebben op de aankoopbeslissing dan de prijs of gratis bezorging? Reviews kunnen klanten die geïnteresseerd zijn in wat jouw webshop te bieden heeft dus overtuigen om ook daadwerkelijk bij jou te shoppen. Bij WebwinkelKeur krijg je, behalve het keurmerk, veel andere extra’s, waaronder de beschikking over een handige review tool. Daarmee verzamel je heel eenvoudig reviews en deel je die ook nog eens eenvoudig op sociale media platforms.

 

  1. Je shop in de spotlights

WebwinkelKeur zet leden graag in de spotlights, want het delen van ervaringen en inzichten is voor iedereen inspirerend! Als lid kun je deelnemen aan blogs en talkshows, waar je jouw verhaal kunt delen met andere ondernemers. Zo vergroot je niet alleen je netwerk, maar ook je bereik.

 

  1. Hogere conversie met een keurmerk

Wat nou als je meer bezoekers aan je website zou kunnen overtuigen om bij jou te winkelen? Uit onderzoek blijkt dat een keurmerk jouw conversie gemiddeld met maar liefst 15% verhoogt. Voor veel webwinkeliers is het keurmerk dan ook de belangrijkste reden om lid te worden van WebwinkelKeur. En met meer dan 9.500 aangesloten webwinkels is WebwinkelKeur het snelst groeiende keurmerk van Nederland.

 

Benieuwd welke voordelen het lidmaatschap van WebwinkelKeur jou biedt en hoe het de zichtbaarheid en groei van jouw webshop een boost kan geven? Ontdek hier wat je voor slechts €10 per maand kunt verwachten.