Ontvang hier je gratis toegangstickets voor de Webwinkel Vakdagen op 29 & 30 juni

Met meer dan 10.000 bezoekers, 250 bedrijven en vele inspirende topsprekers zijn de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs van Utrecht onmisbaar voor jou. 

Krijg hier gratis toegangstickets en plan alvast een 15 minuten-gesprek met ons op onze stand 102.

Waarom jij de Webwinkel Vakdagen niet mag missen

Vind de kennis die jou verder brengt

Neem deel aan waardevolle lezingen van sprekers van over de hele wereld over specifieke onderwerpen en praktische cases uit verschillende hoeken van de digital e-commerce. Spreek ondernemers uit verschillende hoeken van de e-commerce industrie en kom samen tot nieuwe ontdekkingen, ideeën en oplossingen.

Vind en vergelijk nieuwe partners

Om constante groei te realiseren is een goed ecosysteem van innovatieve partners om je heen erg belangrijk. Kom in aanraking met 250+ e-commerce leveranciers. Ontmoet ondernemers van dropshipping tot psp-partners, online marketing en allerlei platformen. Je zult ongetwijfeld een partner vinden waarmee jij jouw business kunt blijven groeien.

Ontdek trends & ontwikkelingen

De e-commerce wereld verandert in een razend tempo. Wat speelt er in de markt? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen? Welke nieuwe regels gaan er gelden en waar moet je rekening mee houden? Bij de Webwinkel Vakdagen komen al deze trends en ontwikkelingen aanbod en zul jij een streepje voor zijn op de concurrenten. dit doe je door lezingen te bezoeken en het voeren van gesprekken met andere deelnemers.

Plan alvast een afspraak met één van onze mensen tijdens de beurs

Bezoek ons spontaan op onze stand 102 of plan alvast een afspraak in, zodat we alle tijd voor je hebben om je meer te vertellen over Innosend en je vragen te beantwoorden.

Tijdens en 15 of 30 minuten gesprek gaan we samen bekijken hoe jouw verzendproces momenteel is ingericht en gaan we ontdekken waar nog meer winst te behalen is.

Vertel ons alvast meer over je bedrijf en waar je precies naar op zoek bent, zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen.

Tot dan!