Succesvol online verkopen met CCV Shop en Innosend

Met deze eenvoudige en naadloze integratie word je volledig ontzorgt.

CCV Shop

Het alles-in-één oplossing voor jouw webshop

Met CCV Shop krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt om online succesvol te zijn. Het is een krachtig e-commerce platform dat is ontworpen om jouw webshop te laten groeien.

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde online retailer, CCV Shop biedt alle tools en functionaliteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn. Zo biedt het een gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare en ijzersterke ontwerpen, alle populaire betaalmethoden en diverse uitbreidingen op het gebied van marketing. CCV Shop biedt diverse mogelijkheden om voor een vast bedrag per maand snel en gemakkelijk een professionele webshop op te zetten en te beheren.

CCV Shop en Innosend

Naadloze integratie met Innosend

Als trotse partner van CCV Shop, werkt Innosend samen met dit toonaangevende e-commerce platform om jou een naadloze verzendoplossing te bieden. Met onze integratie kun je eenvoudig je bestellingen beheren, verzendlabels genereren en klanten op de hoogte houden van hun pakketten, allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk dashboard.

Voordelen

CheckmarkVele templates om het design te kiezen dat het beste aansluit bij jouw branche en jouw bedrijf.

CheckmarkGebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te beheren.

CheckmarkTalloze extra functionaliteiten om je webshop mee uit te breiden.

CheckmarkContinue updates en kennisdeling om zorgeloos te ondernemen.

CheckmarkAltijd voorzien van Nederlandse support.

CheckmarkMaximale online zichtbaarheid met hun geavanceerde marketing- en SEO-tools.

Koppel CCV Shop

Je koppelt je CCV Shop heel eenvoudig met je Innosend account. Hiervoor heb je maar een paar minuten nodig. Zo optimaliseer je de verzendervaring en ontdek je het gemak van geautomatiseerd verzenden en efficiënt orderbeheer.