Pakketten voordelig versturen met DHL


Zakelijk versturen met DHL

In de wereld van e-commerce en zakelijke verzendingen is de keuze voor de juiste verzendpartner van cruciaal belang. Als online ondernemer begrijp je dat jouw klanten hoge verwachtingen hebben als het gaat om snelle en betrouwbare levering. 

1. Snelle en Betrouwbare Levering

DHL heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een betrouwbare en snelle pakketbezorger. Met jarenlange ervaring in wereldwijd verzenden en een uitgebreid netwerk van bezorgpartners, kunnen ze vaak pakketten binnen één werkdag bezorgen. Zo kun je jouw klanten een razendsnelle verzendervaring bieden.

2. Diverse Verzendopties

Bij DHL kun je kiezen uit een scala aan verzendopties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om expressverzending, internationale verzending, verzending naar servicepunten of diverse bezorgsnelheden zoals Same Day Delivery en Next Day Delivery, DHL heeft het allemaal. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om je verzendingen aan te passen aan wat jouw klanten nodig hebben.

3. Veilige Verzending

Veiligheid staat bij DHL hoog in het vaandel als het gaat om het verzenden van pakketten. Ze bieden verschillende opties voor verzekering en tracking van je pakketten, waardoor je gemoedsrust hebt over de veiligheid van jouw waardevolle goederen. Bovendien heeft DHL een speciaal fraudebestrijdingsteam dat ervoor zorgt dat je pakketten veilig en op tijd worden bezorgd.

4. Uitstekende Klantenservice

Soms kunnen er onverwachte hobbels op de weg zijn bij verzendingen. In dergelijke gevallen staat de klantenservice van DHL altijd voor je klaar. Ze zijn 24/7 bereikbaar via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail en live chat, om je te assisteren bij het oplossen van eventuele problemen. Hierdoor bied je jouw klanten de geruststelling dat eventuele vragen of problemen snel worden aangepakt.

 

Pakketten Versturen met DHL Zakelijk

Het verzenden van pakketten of brievenbuspakjes met DHL Zakelijk is eenvoudiger dan ooit via ons verzendplatform. Met slechts enkele klikken kun je verzendlabels genereren en je zendingen verzenden binnen Nederland of Europa. Heb je al een eigen verzendcontract? Dan kun je dit eenvoudig activeren via MyContracts.

DHL Verzendopties

DHL biedt een scala aan verzendopties, waaronder DHLForYou, DHLForYou to Parcelshop, DHLForYou Vandaag, DHLForYou Letterbox, DHL Parcel Connect, DHL Parcel Connect to Parcelshop, DHL Europlus en DHL Europlus Pallet. Dit betekent dat je de verzendmethode kunt kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften.

Eenvoudig Verzenden en Retourneren via Servicepunten

Met DHL kunnen klanten eenvoudig pakketten ophalen en afleveren via een van de duizenden DHL-servicepunten in Nederland en België. Met meer dan 4.000 servicepunten in Nederland en 1.250 servicepunten in België, biedt DHL een handige en flexibele optie voor jou en je klanten.

Zelfde Dag Bezorgd met DHL For You Vandaag

Voldoe aan de verwachtingen van je klanten voor snellere leveringen door te kiezen voor DHL For You Vandaag. Pakketten die ’s ochtends worden ingeleverd, worden dezelfde avond tussen 17.30 en 22.00 uur nog bezorgd bij jouw klant. Hiermee bied je jouw klanten een ongeëvenaarde snelheid en service.

Laat DHL je Pakketten Ophalen

Heb je geen tijd of ruimte om je pakketten naar een DHL-afleverlocatie te brengen? Geen zorgen! Maak gebruik van de haalservice van DHL en laat je pakketten eenvoudig ophalen op jouw locatie. Dit bespaart jou kostbare tijd en moeite.

Verbind met Populaire Shopsystemen en Marktplaatsen

Met Innosend kun je jouw online verkoopkanalen eenvoudig koppelen aan DHL en meerdere vervoerders. Onze selectie van 6+ plugins is speciaal ontworpen voor de meest gangbare shopsystemen en marktplaatsen. Zelfs als je een op maat gemaakt systeem hebt, staan we klaar om je te helpen.

Innosend en DHL: Jouw Perfecte Verzendpartners

Met Innosend en DHL verloopt het verzendproces soepel en bied je jouw klanten de beste verzendervaring. Onze slimme verzendregels zorgen ervoor dat je automatisch de beste verzendoptie voor elke bestelling selecteert, voor een uiterst efficiënt verzendproces. Het is tijd om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met efficiënte verzending. Maak vandaag nog je gratis account aan en ervaar het gemak.