Reloadify


Ontmoet Reloadify: hét marketing automation platform voor e-commerce. Geniet als Innosend klant van een speciale welkomstactie

Ontmoet Reloadify: hét marketing automation platform voor e-commerce. Geniet als Innosend klant van een speciale welkomstactie

Stay in touch

Ontmoet Reloadify: het marketing automation platform voor e-commerce. Reloadify is aangesloten bij het partnernetwerk van Innosend. In dit artikel lees je waarom.

Met Reloadify blijf je in verbinding met je klanten. Met datagedreven campagnes tover je eenmalige klanten om in fans voor het leven. Met gebruiksvriendelijke maar geavanceerde software zet je eenvoudig efficiënte marketing automations op, verspreid over verschillende kanalen. Denk hierbij aan:

  • Een e-mail versturen naar een jarige klant;
  • Accurate aanbevelingen op je website;
  • Via een mail instructies voor een gekocht product.

Meer over Reloadify

Reloadify is in 2019 opgericht door Lukas en Jeljer. Waar de twee mannen vanaf het begin hun focus op e-mail marketing hadden, is het bedrijf zich steeds meer gaan ontwikkelen als CDXP. Een platform waar je niet alleen data uit je gehele webshop verzameld maar ook direct omnichannel campagnes op kunt zetten.

De Groningse nuchterheid is 5 jaar na de start nog steeds merkbaar bij Reloadify. In deze calm company staan gelijkwaardigheid en vertrouwen hoog in het vaandel. Vertrouwen in eigen medewerkers, maar ook in haar klanten. Kom je er als klant niet helemaal uit? Of mis je specifieke features? In een sparringsmoment met Customer Succes medewerker Lorenzo kun je altijd je ei kwijt. Persoonlijke service staat bij het team van Reloadify voorop. En precies daarom mag Reloadify niet ontbreken in ons partnernetwerk.

Innosend & Reloadify

Reloadify proberen? Als klant van Innosend ben jij in het voordeel. Geniet van onze partneractie:

  • De eerste maand krijg je van Reloadify. Verhoog geheel gratis je omzet. Gemiddeld verhogen klanten hun omzet met 15%.
  • Ontvang persoonlijk advies waarin je samen met Reloadify jouw account inricht.

Deze actie is geldig t/m 1 maart 2024. Meld je vandaag nog aan via deze link.

Praktische info

Bij Reloadify ben je baas over je eigen maandbedrag. Je betaalt namelijk alleen voor de klanten die je wilt bereiken. Vanaf €29 per maand (ex. btw) kun je al gebruik maken van het complete softwarepakket.

Ieder populair shopplatform kan gekoppeld worden aan de software van Reloadify. Onder andere Shopify, Lightspeed, WooCommerce en Magento integraties staan direct voor je klaar. Draait je webshop op een custom made platform? Koppel dan via de uitgebreide API.

Ontmoet Reloadify: hét marketing automation platform voor e-commerce. Geniet als Innosend klant van een speciale welkomstactie