Pakketten voordelig verzenden met PostNL


PostNL Blog foto

In de wereld van e-commerce en zakelijke verzendingen is de keuze voor de juiste verzendpartner van cruciaal belang. Als online ondernemer begrijp je dat jouw klanten hoge verwachtingen hebben als het gaat om snelle en betrouwbare levering. Een uitstekende keuze voor zakelijke verzendingen is PostNL.

1. Snelle en Betrouwbare Levering

PostNL heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en snelle pakketbezorger. Met jarenlange ervaring in wereldwijd verzenden en een uitgebreid netwerk van bezorgpartners, kunnen ze vaak pakketten binnen één werkdag bezorgen. Zo kun je jouw klanten een razendsnelle verzendervaring bieden.

2. Diverse Verzendopties

Bij PostNL kun je kiezen uit een scala aan verzendopties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om expressverzending, internationale verzending of verzending naar servicepunten. 

3. Veilige Verzending

Veiligheid staat bij PostNL hoog in het vaandel als het gaat om het verzenden van pakketten. Ze bieden verschillende opties voor verzekering en tracking van je pakketten, waardoor je gemoedsrust hebt over de veiligheid van jouw waardevolle goederen. 

4. Uitstekende Klantenservice

Soms kunnen er onverwachte hobbels op de weg zijn bij verzendingen. In dergelijke gevallen staat de klantenservice van PostNL altijd voor je klaar. Ze zijn bereikbaar via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail en live chat, om je te assisteren bij het oplossen van eventuele problemen. Hierdoor bied je jouw klanten de geruststelling dat eventuele vragen of problemen snel worden aangepakt.

 

Pakketten Versturen met PostNL Zakelijk

Het verzenden van pakketten met PostNL Zakelijk is eenvoudig via ons verzendplatform. Met slechts enkele klikken kun je verzendlabels genereren en je zendingen verzenden binnen Nederland of Europa. 

Eenvoudig Verzenden en Retourneren via Servicepunten

Met PostNL kunnen klanten eenvoudig pakketten ophalen en afleveren via een van de duizenden PostNL-servicepunten in Nederland en België. Met ongeveer 5.500 PostNL-punten, 11.000 brievenbussen en 517 pakket- en briefautomaten biedt PostNL een handige en flexibele optie voor jou en je klanten.

Pakketten laten ophalen met de Haalservice

Heb je geen tijd of ruimte om je pakketten naar een PostNL-afleverlocatie te brengen? Geen zorgen! Maak gebruik van de haalservice van PostNL en laat je pakketten eenvoudig ophalen op jouw locatie. Dit bespaart jou kostbare tijd en moeite.

Verbind met Populaire Shopsystemen en Marktplaatsen

Met Innosend kun je jouw online verkoopkanalen eenvoudig koppelen aan PostNL en meerdere vervoerders. Onze selectie van plugins is speciaal ontworpen voor de meest gangbare shopsystemen en marktplaatsen. Zelfs als je een op maat gemaakt systeem hebt, staan we klaar om je te helpen.

Innosend en PostNL: Jouw Perfecte Verzendpartners

Met Innosend en PostNL verloopt het verzendproces soepel en bied je jouw klanten de beste verzendervaring. Onze slimme verzendregels zorgen ervoor dat je automatisch de beste verzendoptie voor elke bestelling selecteert, voor een uiterst efficiënt verzendproces. Het is tijd om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met efficiënte verzending. Maak vandaag nog je gratis account aan en ervaar het gemak.