Pakketten voordelig versturen met DPD


DPD Blog

In de dynamische wereld van e-commerce en zakelijke verzendingen is de keuze van de juiste verzendpartner van essentieel belang. Als online ondernemer begrijp je dat jouw klanten hoge verwachtingen koesteren als het gaat om snelle, betrouwbare levering en flexibele opties. DPD is jouw ideale verzendpartner voor het waarmaken van deze verwachtingen.

Koppel met DPD voor Naadloze Verzending

Laat verzending geen obstakel vormen voor de groei van jouw bedrijf. Door jouw webshop eenvoudig te koppelen met DPD via Innosend, openen zich een wereld van mogelijkheden voor jouw verzendopties. Hier zijn enkele van de voordelen die je kunt verwachten:

  • DPD Home: Snelle en betrouwbare bezorging aan huis.
  • DPD Classic: Een bewezen verzendoptie voor efficiënte leveringen.
  • DPD Shop2Home: Levering aan huis met handige tijdsvensters.
  • DPD Express: Voor wanneer snelheid cruciaal is.
  • DPD Servicepoint: Flexibele afhaal- en bezorgopties.
  • DPD Shop2Shop: Eenvoudig leveren van winkel naar winkel.

Betaalbaar Verzenden naar Talloze Servicepunten

DPD Servicepunten zijn beschikbaar in heel Europa, waardoor je voordelig kunt verzenden naar een indrukwekkend netwerk van 42.000 servicepunten. Dit stelt jou in staat om jouw klanten flexibele afhaalopties te bieden en hun verzendervaring te optimaliseren.

DPD Age Check – Extra Opties Beschikbaar

Voeg moeiteloos leeftijdsverificatie toe als een extra optie bij jouw levering met DPD Home of DPD Classic. Dit is vooral handig als jouw producten wettelijke leeftijdsbeperkingen hebben, waardoor je voldoet aan alle vereisten.

Eenvoudig Verzenden en Retourneren via DPD Parcelshops

Jouw klanten kunnen moeiteloos pakketten ophalen en retourneren via een uitgebreid netwerk van DPD Parcelshops. Dit verbetert de klantervaring met geautomatiseerde tracking-e-mails en een handig retourportaal. DPD beschikt over 1.500 Parcelshops in Nederland, 850 in België, en maar liefst 42.000 in heel Europa.

Verbind DPD met Woocommerce, Shopify, Bol.com en Meer!

Met Innosend kun je in enkele minuten al jouw online verkoopkanalen koppelen aan DPD. Onze selectie van 7+ plugins is speciaal ontworpen voor de meest gangbare shopsystemen en marktplaatsen. Zelfs als je een op maat gemaakt systeem hebt, staan we klaar om je te ondersteunen.

Innosend en DPD: Jouw Perfecte Verzendpartners

Met Innosend en DPD verloopt het verzendproces naadloos, en je biedt jouw klanten de ultieme verzendervaring. Onze slimme verzendregels zorgen ervoor dat je automatisch de beste verzendoptie voor elke bestelling selecteert, wat leidt tot een uiterst efficiënt verzendproces. Aarzel niet en maak vandaag nog je gratis account aan om het gemak en de voordelen van DPD te ervaren.