User case

Easie

Team Easie

“Wij gebruiken Innosend voor zowel onze fulfilment relaties als voor onze eigen orders. Door de verschillende koppelingen en korte lijntjes met Innosend scheelt ons dit mega veel tijd. Een absolute aanrader.”

Tjip Schievink – Easie.nl Merchandise

  • Shopintegratie WooCommerce
  • Industrie Relatiegeschenken
  • Opgericht 2013

Easie is ooit begonnen als studentenbedrijfje maar kan zichzelf nu een ware relatiegeschenken expert noemen waarbij het meerdere internationale bedrijven bedient.

Ze onderscheiden zich door persoonlijke service en helpen bedrijven meer omzet of leads te genereren of een WOW-effect op te roepen bij hun klant door middel van hun relatiegeschenken. Zo leveren je relatiegeschenken ook werkelijk wat op! Hun passie in het volledig ontzorgen van hun klanten heeft tot een grote groei geleid.

Met deze groei stonden ze al snel voor een uitdaging in hun logistieke proces. Gelukkig bracht de samenwerking met Innosend een revolutie teweeg in hun verzendstrategie.

  • 30% Groei in fulfilment projecten
  • 40-50% Tijdsbesparing per verzendlabel

Tracking portaal voor uitgebreide klantenservice

Easie stond voor een uitdaging in hun logistieke proces en hoorde via-via over de verzendsoftware van Innosend. Ze maakten eerst gebruik van een andere verzendsoftware maar mistten een systeem om hun verschillende webshops vanuit één makkelijk overzicht te beheren en waren op zoek naar een partner die hun complexe logistieke uitdagingen kon aanpakken en hun groeiende behoeften kon bijbenen.

Gelukkig was daar Innosend! Daarmee worden ze geholpen met het beheren van verschillende accounts en webshops waar zij de voorraad en logistiek voor beheren als fulfilment partner in merchandise. Ze zijn erg tevreden met de snelle en duidelijke communicatie. Innosend ontzorgt Easie compleet wat betreft logistiek en heeft een revolutie teweeg gebracht in hun verzendstrategie.

Easie producten

Veiligheidshesjes voor 24H Series geleverd door Easie.nl Merchandise

Het Tracking Portaal is een onmisbare tool voor Easie. Met de Track & Trace informatie bieden ze hun klanten een uitgebreide klantenservice. Dit is vooral handig voor klanten die duurdere pakketten afnemen. Met zendingen die al snel een waarde van meer dan €500 bereiken, biedt Track & Trace gemoedsrust en transparantie aan hun klanten.

Ook kunnen ze niet zonder de automatische verzendregels, dit bespaart ze enorm veel tijd om dingen uit te zoeken en de juiste vervoerder te kiezen.

Innosend helpt je te groeien

Het gebruik van Innosend heeft Easie aanzienlijke voordelen opgeleverd. Ze zijn de afgelopen jaren ontzettend gegroeid. Met Innosend hebben ze een groei van 30% gerealiseerd in fulfilment projecten. Ook de tijd die ze kwijt zijn aan het creëren van verzendlabels is drastisch verminderd. Door middel van API’s hebben ze zelfs 40-50% minder tijd nodig per label en dit scheelt dus ontzettend veel tijd! Deze indrukwekkende groei toont aan hoe Innosend een cruciale rol speelt in het ondersteunen van de uitbreiding van Easie’s activiteiten.

Easie geleverde producten

Aanvoerdersbanden van Eredivisieclub Willem II geleverd door Easie.nl Merchandise

Nauwe samenwerking voor nog meer groei

Zij zouden in de toekomst graag een dagelijkse afhaal van goederen bij hun magazijn willen. Innosend staat klaar om Easie te ondersteunen bij het realiseren van hun toekomstige doelen en we zijn er daarom ook direct achteraan gegaan.

Door nauw samen te werken en innovatieve oplossingen te bieden, zal Innosend Easie helpen om hun logistieke processen verder te optimaliseren en te schalen. Zij vertrouwen in de samenwerking met Innosend voor toekomstige groei.

Medewerker Innosend

Easie bespaart nu veel tijd bij het creëren van labels.

Wil jij ook je logistieke proces transformeren en groeien zoals Easie? Ontdek wat Innosend voor jouw bedrijf kan betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op!